Agora'da Okul Alışverişi Kazandırıyor

TAKİP ET

Alışveriş harcamalarını kazanca ve eğlenceye dönüştüren Agora Alışveriş Merkezi, 28 Ağustos, 12 Eylül tarihleri arasında aynı gün içerisinde 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine birbirinden özel hediyeler kazandırıyor. Okul hazırlıklarını Agora'dan yapan Agora Club'lılar bu kez okula dönüş alışverişlerini kazanca dönüştürüyor.

14 Mart 2003 tarihinde hizmete giren Agora Alışveriş Merkezi misafirlerinin günün her saatinin keyfini çıkarmanızı sağlayan seçkin markalardan oluşan giyim, aksesuar, ayakkabı/çanta, kozmetik, gurme cafe ve restoranları, ev tekstil, elektronik, mücevherat, kişisel bakım, eğlence merkezi, sinema, ev eşyası, gibi geniş ürün ve marka yelpazesiyle tüm alternatifleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sunmaktadır.
 
Açıldığı günden beri gerçekleştirdiği etkinlikler, kampanyalar ve aktivitelerine hız kesmeden devam eden AGORA Alışveriş Merkezi bu kez de çocukları sevindiriyor.
Agora Alışveriş Merkezinde ziyaretçilere özel mağazalarda bulunan özel indirimlere ek okula dönüş kampanyası düzenledi.

Okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalmasına sayılı günler kalırken başlayan okul alışverişi telaşında 28 Ağustos – 12 Eylül tarihlerinde gerçekleşen ‘Okula Dönüş Kampanyasında’ aynı gün içerisinde 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine birbirinden özel hediyeler kazanma imkanı sunuyor.

Okula dönüş heyecanının hep birlikte yaşadığımız bu günlerde misafirlerin mağazalardan kendilerine verilen fiş yada faturalarını danışmaya ibraz etmesi halinde kazandıkları hediyeler ise heyecanlarına, heyecan katıyor.
 

agora alışveriş merkezi agora balçova agora eğitim kampanyası