Ayvalıkgücü Şampiyonluğa Koşuyor

TAKİP ET

Ayvalıkgücü Belediyespor'dan bir galibiyet daha… 3. Lig yolundaki şampiyonluk mücadelesine emin adımlarla devam eden Ayvalıkgücü Belediyespor dün deplasmanda oynadığı maçta Bozcaadaspor'u Melik Yeğin, Oğuz Aksoy, Serkan Bozkurt ve Osman Ersöz'ün golleriyle 4-1'lik skorla mağlup etti.

Şampiyonluğa her hafta bir adım daha yaklaşan kırmızı şimşekler, gelecek hafta pazar günü oynayacağı Yalova Kadıköy maçı öncesi bir üç puanı daha hanesine yazdırdı ve şampiyonluk yarışında önemli bir sınavı geride bıraktı.

Futbola olan tutkusu ve destekleriyle bilinen ve Ayvalıkgücü’nün ve Ayvalık’taki tüm spor kulüplerinin başarısı için elinden geleni yapan;

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Zorlu Bozcaada deplasmanında üç puanı dört golle alan oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve yönetimimizi kutluyoruz.

Takımımızın seri galibiyetlerle iyi bir hava yakaladığını görüyoruz. Şampiyonluk yolunda 7 maçımız kaldı ve favori biziz.

Ayvalık için, tüm taraftarımız için, takımımızın arzuladığımız hedefe ulaşacağına inanıyorum.

Bunun için tüm kentin kenetlendiğini görüyorum ve bu durum bizi çok mutlu ediyor.

Bu takıma bu zamana kadar olduğu gibi hep birlikte destek vererek hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Ayvalıkgücü Futbol Balıkesir Şampiyonluk Ayvalıkgücü Puan Durumu