Bitcoin hash oranı iyileşme gösterirken HODL edenlerin sayısı artıyor

TAKİP ET

Glassnode ve Blockchain.com tarafından sağlanan verilere göre, göstergeler Bitcoin için dolaşımdaki arzda artışa ediyor. Ancak muhtemelen artan arza ek olarak, çoğu BTC sahibi varlıklarını ellerinde tutmayı tercih ediyor. Bitcoin sahipleri varlıklarını cüzdanlarında tutarken, borsalara giriş yapan BTC sayısı da artıyor.

Kişisel cüzdanlarda Bitcoin miktarının artması, genellikle yaklaşan birikim dönemlerine işaret eder. Trader’ların fon satmaya istekli olmadıkları ve bunun yerine onları elinde tuttukları için genellikle piyasa için iyi bir şey olarak kabul edilir.

Bitcoin hash oranı iyileşme gösteriyor

Çin’in kripto para madencileri üzerindeki yaptırımları neticesinde düşüşe geçen Bitcoin hash oranı, büyük şirketlerin kripto para madenciliği piyasasına girmesi ile birlikte iyileşme göstermeye başladı.

Mevcut piyasa ve Blockchain verileri birbirinden ayrılırken henüz piyasa üzerinde önemli bir etki görülmedi. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin (BTC), 47.515 dolar seviyesinden işlem görüyor. BTC'de yaşanan bu düşüş, piyasada neredeyse 500 milyon dolarlık tasfiyeye yol açtı.

bitcoin bitcoin nedir bitcoin kaç tl bitcoin euro bitcoin kaç euro