Çeşme'de her şey dahil tatil otelleri

TAKİP ET

Yaz döneminde herkesin gitmeyi iple çektiği Çeşme, İzmir'in kendine özgü merkezlerinden biri

Alaçatı’da eski Rum evlerinin bulunduğu sokaklarda yürüyüş yapabilir, Çeşme Kalesi’ne çıkabilir, Eski Değirmen’in orada bir kahve içebilir ve yılların eskitemediği İmren Pastanesi’nde sakızlı dondurmanın tadına bakabilirsiniz.

Kendinizi enerji dolu hissediyor ve spora merak da duyuyorsanız, Çeşme’nin rüzgarında sörf yapmayı denemelisiniz. Hatta bunun için halihazırda var olan rüzgar sörfü merkezlerinden eğitim de alabilirsiniz.

Çeşme’ye, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indikten sonra araçla yaklaşık 1,5 saatte veya Ege Denizi’nden tekneyle gitmek de mümkün. Şayet tekneyle gidenlerdenseniz, Sakız Adası’na da uğramadan etmeyin. Çeşme ve Sakız Adası birbirine akşam ışıklarıyla göz kırpacak kadar yakın mesafede yer alıyor.

Özellikle gün batımlarındaki bu ışık dansına bayılacağınızı bildiğimizden, tatil keyfinizi ikiye katlayın diye deniz kenarında, her şey dahil konaklama merkezleri

Bol bol şımaracağınız bir tatilde Ilıca’nın ince kumlu plajlarının tadını çıkarmak istiyorsanız bir çok tel var. 

Burada bütün bir yılın yorgunluğunu kendiniz bir plan yapma gereği duymadan üzerinizden atabilirsiniz. Çocuklarınız Mini Club’ta akranlarıyla koşturur veya Aqua Toy City’deki ışıklı ve müzikli su gösterileriyle dans ederken yanınızda gelmiş olan anne ve babanız termal sularda dinlenebilir. Siz ise içinize akan güneşi, hayalini kurduğunuz maviliği ve sıcacık kumları doyasıya yaşayabilirsiniz.
 

çeşme otelleri çeşme otelleri ets çeşme otelleri herşey dahil çeşme otelleri 5 yıldızlı çeşme otelleri trivago Çeşme Otelleri Çeşme