Elite World İstanbul'da yöresel yemek şöleni

TAKİP ET

Elite World İstanbul'da 14 Mart-31 Mart tarihleri arasında yöresel yemek günleri düzenleniyor. The Brasserie Restaurant'ta düzenlenen organizasyonda Anadolu mutfağının keyifli ve farklı lezzetlerini Elite World İstanbul Taksim Hotel'in misafirleri deneyimliyor. 

Elite World İstanbul farklı etkinlikleri ile konuklarını mutlu etmeye devam ediyor. Elite World İstanbul The Brasserie Restaurant’ında 14-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen yöresel yemek günlerinde Anadolu mutfağının geleneksel yemeklerinin özel bir sunum ile misafirlerin deneyimlemesi sağlanıyor. 

Bu özel menüde Antalya yöresine ait ala ve Gaziantep bölgesinin ünlü lebeniye çorbaları dikkat çekerken, çi börek, borani ve içli köfte ara sıcakları ile konuklar Eskişehir, Isparta ve Şanlıurfa mutfağının lezzetlerini tadıyor. 

Bu özel yemek şöleninin ana yemekleri arasında ise   tantuni, alinazik, büryan kebabı, tavuklu tirit ıslama ve zade kebabı bulunuyor. Elite World İstanbul bu özel yemek ziyafeti Kilis’in Haytalya ve Ordu’nun Kabak Muhallebisi son buluyor. 

Elite World Hotels Hakkında

Özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile Türk misafirperverliğini sentezleyerek, misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Elite World Otelleri; konfor, şıklık, güvenlik ve modern teknolojik alt yapıyı bir arada sunuyor. 

Elite World Otelleri; Elite World Prestige, Elite World İstanbul Taksim’de, Elite World Europe Basın Ekspres’te, Elite World Business Florya’da, Elite World Asia Küçükyalı’da, Elite World Van, Van şehir merkezinde ve Elite World Marmaris Otel , Marmaris İçmeler'de konumlanmıştır.  Ayrıca son olarak Kocaeli Sapanca’da 650 milyon TL yatırım bedeliyle 44 dönüm arazi içinde yer alan bölgenin en büyük konaklama, toplantı ve spa kapasitesine sahip oteli Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort’u hizmete açmıştır.  

Elite World Hotels otel fiyatları Elite World Otelleri