Epsilon'dan Şubat 2022'de Her Yaşa Ve Her Zevke Hitap Eden Bir Seçki

TAKİP ET

Aşk ve heyecan yüklü romanlar, ilham veren kişisel gelişim ve sağlık kitapları, çocuklar ve gençler için renkli ve fantastik hikâyeler, Epsilon'un her yaşa ve zevke hitap eden Şubat 2022 seçkisinde okurlarla buluştu. Epsilon logolu tüm kitaplar raflarda ve internet satış sitelerinde!

Londra’dan Sevgilerle
Sarah Jio

New York Times Çoksatanı

“Nasıl ki nergisler her bahar donmuş topraktan kendilerini gösterebiliyorsa ben de acıma dayanabilirdim.”

Zorlu bir boşanma sürecini atlatmaya çalışan Valentina, yıllardır görüşmediği annesinin öldüğünü ve ona Londra’da Kitap Bahçesi isimli bir kitabevini miras bıraktığını öğrenince Amerika’dan İngiltere’ye uzanan bir yolculuğa çıkar.

Çocukluğundan beri gerçek bir kitapsever olan Valentina Londra’nın en güzel semtlerinden birindeki kitabevini görür görmez bu masalsı yere âşık olur. Her girenin neşe ve huzur bulduğu Kitap Bahçesi, Valentina henüz bilmese de annesinin onun için hazırladığı sürprizlerle doludur. Ne var ki kitabevinin yüklü bir vergi borcu vardır ve Valentina annesinin mirasını yaşatmakla onu satmak arasında bir karar vermek zorundadır.

Londra’dan Sevgilerle, Londra’nın pastel renkli sokaklarında Valentina’nın kalbini yepyeni bir şehre açıp kayıplarını, kırgınlıklarını ve bitmiş evliliğini temize çekmesinin umut dolu hikâyesi…

Ailenizi Uzaylılara Nasıl Satarsınız?
Paul Noth

Bu zorlu şartlar altında yaşayan Hap aslında ailesinin uzaylılara satmayı istemiyordu. Acımasız büyükannesinden kurtulmanın bir yolunu bulduğu için denemek istemişti sadece. Ama bunun bedelini tüm ailesi ödeyince galaksiler arası bir maceranın ortasında bulur kendini.





Happy Conklin’in kötü biri olduğuna karar vermeden önce bilmeniz gereken birkaç şey var:

Baba Happy Conklin dâhi bir mucit ve icatlarını ilk önce kendi çocukları üzerinde test ediyor.

Happy Conklin'in kendiyle aynı adı taşıyan oğlu Happy Conklin Junior’sa Sakallı Çocuk olarak da biliniyor çünkü henüz on yaşında olmasına rağmen günde üç kez tıraş oluyor.

Happy Conklin Junior’ın beş kız kardeşi var. Kız kardeşleri öylesine tuhaf ki Happy’nin sakallı bir çocuk olması resmen normal kalıyor.

Tabii, büyükanneden de bahsetmeden olmaz. Büyükanne derken torunlarına sevgiyle kurabiye yapan birini hayal etmeyin. Ailenin babası olan Happy Conklin’in icatlardan kazandığı paraya el koyup kendine krallık kuran bir büyükanneden bahsediyoruz.


Alice Teşkilatı
Kate Quinn

20’den Fazla Dile Çevrilen Uluslararası Çoksatan
Goodreads Okur Ödülü Adayı

New York Times çoksatan yazarı Kate Quinn bu büyüleyici romanında iki kadını; savaş sırasında istihbarat teşkilatında görev almış bir casusla, kuzenini arayan sıradışı bir Amerikalı genç kızı buluşturuyor.

Savaşın darmadağın ettiği dünyanın bir köşesinde, üniversitede okuyan Charlie St. Clair hamiledir, evli değildir ve itibarlı ailesinin baskısı altındadır. Hayatta sahip olduğu tek şey, savaşta ortadan kaybolan sevgili kuzeni Rose’un hâlâ hayatta olabileceğine dair umududur. Annesi, Charlie’nin hamileliğini sonlandırmak üzere onu Avrupa’ya getirdiğinde Charlie kaçmaya karar verir ve Londra’ya doğru yola çıkar. Rose neredesin?

Eve Gardiner Almanlara karşı savaşa katılmak için yanıp tutuşurken, casus olarak işgal altındaki Fransa’ya gönderilir. Geniş bir istihbarat teşkilatını yöneten “Casuslar Kraliçesi” Alice (Lili) tarafından eğitilir... Savaş boyunca yaşadıkları, Eve’in zihninde otuz yıl sonra bile ilk günkü kadar canlıdır. Savaştan sonraki günlerini, kendini kaybedene kadar içerek geçirir. Ta ki genç bir Amerikalı kapısına dayanıp yıllardır duymadığı bir adı söyleyerek onu gerçeğin peşine düşmeye ikna edene kadar... Gerçek nereden göz kırparsa Eve ve Charlie oradadır artık. Geliyor musun?

Kötülük Çiçekleri tomurcuklanır, açar, büyür ama asla solmaz. Onların sadece adları değişir. Tarihin pek de yazmadığı adları... Cesur, inatçı, tutkulu ve yaşadığı zamanın ötesindeki bütün kadınların adları... Bu roman, onlarındır.

Assassin’s Creed® - Başlangıç
Del Col, Kaiowa, Lima

Mısır. Batlamyus döneminin sonlarındaki kargaşa dolu yıllar. Tehlikeli bir entrikanın ortaya çıkmasıyla birlikte İskenderiyeli Aya hayatını adaleti sağlamak adına bir Kardeşlik inşa etmeye adar. “Gizli Olanlar” adıyla bilinen bu grup, insanların özgür iradesini kontrol etmek isteyenleri öldürmek için gölgelerin içinde çalışır.

Yeni operasyon üssü Roma’da olan Aya, şimdi gözlerini yeni bir hedefe dikmiştir… Güce aç diktatör Julius Caesar’a... Ubisoft’un çoksatan video oyunundan ilham alan, Anthony Del Col’un yazdığı ve PJ Kaiowa’nın çizdiği bu macerada bizimle birlikte Suikastçı Kardeşliği’nin başlangıcına yolculuk yapın.

kitap epilson kitap Kitapçı Kitaplar