Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Mehmet Yiyitalp : "Esnafımız için sahalara indik"

TAKİP ET

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Mehmet Yiyitalp : "Esnafımız için sahalara indik"

Genç ve dinamik kadrosu ile 92 gündür sahada adım adım yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını kaydeden Mehmet Yiyitalp " Artık kongremize sayılı günümüz var, son bir tur atarak esnaflarımıza seçimi hatırlatıyoruz.

Birebir üyelerimize de ziyaretlerde bulunuyoruz. 

Sadece üye bazlıdan ziyade kent genelinde üye olsun olmasın tüm esnaflarımızı gezmek için sahaya çıktık ve gönülleri almaya çalışıyoruz.

Her zaman başından beri söylediğimiz şey; ne yazı ki, odaların varlığını bilmeyen bir çok üyemiz var.

Hayliyle önceden böyle bir saha çalışmaları olmadığı için üyelerimize de hak veriyoruz.

Bazı üyelerimiz odaları sadece devlet kurumu ve oraya kayıt olma mecburiyeti var gibi yada seçme ile seçilme hakkının olmadığını bilenler var.

Burası bütün esnafların odası. Artık esnafımız bunu birebirde anlatarak, seçme hakkının olduğunu biliyor.


Esnafın halinden esnafın anladığını söyleyen Yiyitlap , "92 günü aşkındır sahada adım adım gezdik ve esnaflarımızdan gelen serzenişin başında odaların ve kurumların kendilerini, ziyaret etmediğini buraları temsil edenlerin ziyaret ederek hal hatır sormamasından yakındı.

Esnafımız maddi beklentiden ziyade gelip hal hatır sorulması, ve çayımız kahvemiz içilsin, sorunlarımız dinlensin. Gezilerde bu yönde çok şikayet aldık. İnşallah seçimlerde zaferle çıkarsak, hayata geçireceğimiz projelerle her daim esnafımızın yanında yer alacağız" ifadelerinde bulundu.

Foça Esnaf Odası Foça Esnaf ve Sanakatlar Odası Mehmet Yiyitalp