Manisa Kula ' daki Projeler İncelendi

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa'ya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a makam ziyareti gerçekleştirdi. Öztozlu ve beraberindeki heyet daha sonra Jeopark Ziyaretçi Merkezi ve Sokak Sağlıklaştırma projelerini inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya,; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Turhan ve Fatih Doğan ile birlikte Başkan Danışmanı Hüseyin Hamdi Ergün ve Jeomorfolog Murat Yaman ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Kula Muhtarlık İşleri Müdürü Faik Şentürk de yer aldığı ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen projeler değerlendirildi.

Jeopark Ziyaretçi Merkezinde Çalışmalar Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve beraberindeki heyet, Kula-Salihli UNESCO Global Jeoparkı'na hizmet vermesi amacıyla yapımına başlayan Jeopark Ziyaretçi Merkezindeki çalışmaları inceledi. Yüklenici firma yetkilileri projenin yapım çalışmaları hakkında konuklara bilgi verdi. Balıkesir heyeti, UNESCO Global Jeoparklar listesinde Türkiye’nin ilk ve tek temsilcisi olan jeoparkta bir gezi yaparak volkanik arazi hakkında bilgi sahibi oldular.

Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Hız Kesmiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Turhan ve Fatih Doğan ile birlikte Başkan Danışmanı Hüseyin Hamdi Ergün ve Jeomorfolog Murat Yaman ve Kula Muhtarlık İşleri Müdürü Faik Şentürk, program kapsamında Yunusemre Caddesi’nde 96 dükkanda yapılan sokak ve cephe sağlıklaştırma projesini de inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen projenin 8 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kula’ya dışarıdan gelen turistlerin ilgisini çekecek ilçeye yeni bir çehre kazandıracak projenin hızla devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Tosun Kula Belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi