On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı 2022 Milli Piyango Online'da! 21 Şubat On Numara canlı çekiliş sonuçları belli oldu

TAKİP ET

On Numara sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen haftanın ilk On Numara canlı çekilişi Sisal Şans tarafından bu akşam noter huzurunda gerçekleşti.

Milli Piyango Online'dan yayınlanan canlı On Numara sonuçlarına 1 talihli 495.260,05 TL'nin sahibi oldu. Pazartesi ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün gerçekleşen On Numara canlı çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'dan ya da telefondan tek tıkla sorgulanacak.

İşte, merakla beklenen 21 Şubat On Numara sonuçları ve kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'dan ya da telefondan tek tıkla sorgulanacak. İşte, merakla beklenen 21 Şubat On Numara sonuçları ve On Numara ikramiye bilet sorgulama ekranı.

21 Şubat tarihli On Numara çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranı yayınlandı. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden On Numara çekilişi pazartesi akşamı saat 20:00’da gerçekleştirildi. Zengin olmak isteyenlerin ilgi gösterdiği On Numara çekilişinin sonuçlarına göre bir kişi ikramiyeyi kazandı.

On Numara çekiliş sonuçlarını aşağıdaki ekrandan sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Heyecanla takip edilen 21 Şubat On Numara bilet sorgulamalarınızı telefon ile mobil uygulamadan da öğrenebilirsiniz.

 

on numara on numara sonuçları on numara şarkısı on numara döner on numara tahmin on numara sonuç ekranı on numara sonuçları sorgulama