Protokol kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi 150 tonluk sıcak asfalt desteğinde bulunacak

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci'de spor turizminin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla yeni yapılması planlanan tenis sahalarının zeminine sıcak asfalt yapımı noktasında protokol imzaladı. Protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi 150 tonluk sıcak asfalt desteğinde bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 312 Milyon liralık yatırımı hayata geçirdiği Demirci'de spor turizminin geliştirilmesi noktasında gerçekleştirilen çalışmalara da katkıda bulunuyor.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci'de yeni yapılması planlanan tenis sahalarının zeminine sıcak asfalt yapımı noktasında katkıda bulunacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, geçtiğimiz haftalarda mutabakata varılan konu ile ilgili protokol imzaladı.

Protokolle ilgili bilgi veren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, " Demirci'de spor turizmini geliştirme açısından tenis alanında oldukça güzel gelişmeler yaşandı son 1 yıl içerisinde. Daha büyük turnuvalara ev sahipliği yapabilmek adına yeni tenis kortlarına ihtiyacımız oldu. Bu konuda sayın Başkanımızdan destek istedik.

O da desteğini esirgemedi. Burada aldığımız sıcak asfaltla yeni sahalar kazandıracağız ve Demirci'de ulusal, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapacağız.

Bu konuda ben Büyükşehir Belediyesi'ne ve değerli başkanımıza Demirci adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Protokolün Hayırlı Olmasını Temenni Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Geçtiğimiz hafta içerisinde Demirci Belediye Başkanımıza ve Demirci ilçemize ziyarette bizlere sunum yaptığında bir mutabakat sağlamıştık. Bu kapsamda mevcut okulun içerisindeki tenis sahasının zeminin asfalt yapılması söz konusu. 150 tonluk sıcak bitüm karışım istendi.

Onu protokolünü imza altına alıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Turizm Cengiz Ergün