Samsung Galaxy S22 serisi özellikleri neler? Samsung Galaxy S22 Türkiye fiyatı belli oldu

TAKİP ET

Merakla beklenen ve geçtiğimiz günler tanıtımı yapılan Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu. Galaxy S22 ve Galaxy S22+ akıllı telefonların Mart ayı içinde  Samsung.com, operatörler ve perakendeciler aracılığıyla geniş kapsamlı olarak çevrimiçi satışa sunulması planlanıyor. Her iki cihaz da Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128GB ile 256GB hafıza seçenekleri ve 8GB RAM özelliğiyle satışa sunulacak.

Peki, Samsung Galaxy S22 özellikleri neler? Samsung Galaxy S22 Türkiye fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar..

GALAXY S22 SERİSİNİN TÜRKİYE FİYATLARI

Galaxy S22 ailesinin Türkiye fiyatları uzun süren bekleyişin ardından açıklandı. Telefonlar, 4 Mart itibarıyla ülkemizde ön siparişe açılacak. Serisinin giriş modeli Samsung Galaxy S22 Türkiye fiyatı 14 bin 499 TL'den başlarken, Samsung Galaxy S22 Plus ise 18 bin 999 TL başlangıç fiyat etiketine sahip. Bu fiyatlar, her iki telefonun da 128GB depolamalı sürümleri için geçerli.

Bugüne kadarki en üst düzey Galaxy S serisi deneyimi: "S22 Ultra"

Samsung Galaxy S22 Ultra premium akıllı telefon kategorisinde 4nm işlemci ile bugüne kadar geliştirilen en güçlü cihaz özelliğine sahip. Dahili S Pen, gelişmiş Nightography ve video özellikleri, tüm gün ve ötesindeki pil ömrüyle yeni Galaxy S22 Ultra, premium akıllı telefonlar için standartları yeniden belirliyor. Galaxy S22 Ultra ile yaratıcılık, güç ve performans gibi Galaxy Note serisinin sevilen özelliklerinin yanı sıra üretkenlik tutkunlarının merakla beklediği ‘S Pen’ de S serisine geldi. Yeni Galaxy S22 Ultra ile ilk kez bir Galaxy S serisi cihazda yer alan S Pen, şimdiye kadar kullanıma sunulan en etkin S Pen olma özelliğini taşıyor.

S Pen, kullanıcıların Galaxy S22 Ultra'nın geniş ekranında tıpkı bir kalem kullanır gibi en doğal şekilde yazıp çizebilmesine ve uygulamaların yeni yönlerini keşfedebilmesine imkân sağlıyor.

İster gece ister gündüz, en çarpıcı fotoğraf ve videolar sizinle

Kullanıcılar, Galaxy S22 Ultra ile her türlü ışıklandırma ortamında en iyi görüntüleri anında ve paylaşıma hazır şekilde yakalayabilecekler. Galaxy S22 serisi cihazların hepsinde bulunan İleri Düzey 

Nightography özelliği, gece ortamında, ön ve arka kameralarla en canlı ve net videoları çekebilmeyi sağlıyor. Galaxy S22 Ultra'da Samsung'un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensör kullanılıyor.

Bu sensör, kamera lenslerinin daha fazla ışık ve veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ve ayrıntıları en iyi seviyeye getiriyor. S22 Ultra'nın gelişmiş ‘Süper Net Kamera Lensi’ de gece videolarını yumuşak ve net bir görüntüyle parlamasız bir şekilde elde etmeyi sağlıyor.

Galaxy S22 Ultra, görüntüyü 100 kat daha yakınlaştıran özellikleriyle Samsung'un yalnızca en güçlü değil aynı zamanda en akıllı kamerasına da sahip. Portre modu gibi yeni yapay zeka destekli özelliklerini de bünyesinde barındıran Galaxy S22 Ultra, her fotoğrafın profesyonel görünmesini sağlamak için tasarlandı.  

Samsung Galaxy S22