Seferihisar AK Gençlikten Coşkulu Buluşma

TAKİP ET

AK Parti Seferihisar Gençlik Kolları 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' buluşmasını İBB Çağan Irmak Kültür Merkezi'nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

AK Parti Seferihisar Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” buluşması AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Birimi Başkanı İbrahim Derici, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nur Çümen, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demircioğlu,  AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Seyrek ve birçok genç üyenin katılımıyla Seferihisar İBB Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte bir araya gelen gençler, hayallerini ve fikirlerini paylaşıp, sohbet ettiler.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Hakan Özdemir, “Seferihisar’ımızda 21 mahallemiz ile bir bütün olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Aydın’ın önderliğinde Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın tecrübeleri bizlerin enerjimiz ile birleşince ortaya güçlü bir teşkilat çıkıyor. Genç kardeşlerimiz ile ilçemizde çok güzel bir çalışma programı yürütüyoruz. Emek verilmezse 2023 genel seçimlerinde ve 2024 yerel seçimlerde başarıya ulaşamayız. Bu sebeple çalışmalarımız sadece partimizin açısından değil, Seferihisar’ımız ve ülkemiz açısından da büyük bir öneme sahip. Bizler de bu bilinç ile mahallelerimizde çalınmadık kapı, kazanılmadık gönül bırakmamak için var mücadelemize sahip çıkmalıyız. Katılımlarınızdan dolayı başkanlarımıza ve tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmada oluşan hasardan dolayı bir süre hizmet veremeyen İBB Çağan Irmak Kültür Merkezi hakkında açıklama yaparak, gençlere tavsiyelerde bulundu. Gençlerle bir arada olmaktan memnun olduğunu ifade eden Başkan Aydın; “Gençlerimizin bu coşkusu 2023 hedeflerimize giden yolda bizlere moral ve güç veriyor. Bizler geleceğimiz olan gençlere ve milletimize yatırım yapıyoruz, bu sorumluluk bilinci ile çalışıyoruz. Çağan Irmak Kültür Merkezi’nin salonu yaklaşık 2 yıl çatısı çöktüğü için kapalı kaldı. Biz dile getirdik 10 günde yapıldı. Eksiklerine rağmen bugün bu salonda toplantımızı yapabiliyorsak, partimizin ilçemizde izlediği etkin ve yerinde muhalefet sayesindedir. Seferihisar odaklı sorumluluk bilinciyle yapıcı siyasi anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimiz de şuna dikkat etmelidir; Gençler sizi kimler yeniliğe çağırıyor, kimler sizler için yatırımlar yapıyor, mücadele ediyor bunu dikkatle gözlemlemelisiniz. Önümüzde 2023 gibi önümüzde kritik bir seçim var. Bu seçimde Seferihisar’da yaklaşık olarak 2 bin 500 genç kardeşimiz ilk defa oy kullanacak. Gençlerimizin siyasette aktif rol oynamaları geleceğimizin inşası için çok önemli.  Unutmayın, 2023'ün anahtarı siz gençlerde” dedi.

GENÇLER BİZLERE GÜÇ VERİYOR
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nur Çümen yaptığı konuşmasında, “Genel Merkezde göreve geldiğimizde bizim kucağımıza ‘AK Parti gençlerden uzaklaşıyor, gençler AK Parti’den kaçıyor mu?’ sorusu bırakıldı. Yaptığımız çalışmalarda gençlerin herhangi bir partiden değil siyasetten, siyasi mücadeleden, kaostan ve siyasetin ana çemberinden uzaklaştığını tespit ettik. Bizler de siyasetin içerisindeki gençler olarak bu yanlış algıyı gençlerle konuşarak aşmaya başladık. Gençlerle ilgili sorulara cevabı ancak biz gençler veririz. Bundan yola çıkarak bir çok bölgede programlar gerçekleştirdik. Tüm bölgelerde gençlerimizi Cumhurbaşkanımız ile buluşturduk. Buluşturmaya devam edeceğiz. Çünkü önümüzde 6 milyon yeni seçmen kardeşimiz var. Bizler de bu kardeşlerimize ulaşmak zorundayız. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız, sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu sorumlulukla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden ilk günkü aşkımızla devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 2023’te gençlerimizin oylarıyla seçileceğine inanıyoruz. O kadar büyük aileyiz ki; Mahalle bizim gençlik bizim, Seferihisar bizim İzmir bizim, Ege bizim Türkiye bizim. Bizimdir bizim kalacak” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Gençlik Kollarından yetişen, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demircioğlu gençlerle yakından ilgilenip sohbet etti. AK Parti Gençlik Kollarının gençlerin gelişimindeki önemine değinen Demircioğlu, "2007 yılında resmi olarak bir partiye üye olacak yaşta AK Parti sevdasının ortasında kendini bulan bir kardeşinizim. Birçoğunuzla tanışıyoruz, birlikte bayrak astık, broşür dağıttık, çalışmalara katıldık, beraber mücadeleler verdik. Yaklaşık 13 aydır kuzeyin güzel ilçelerinden birisi olan Menemen’de AK Belediyeciliğin hakkını vermeye çalışıyoruz. Teşkilatın içerisinde ‘ben olmasam da olur, beni kimse aramıyor’ söylemleri çok doğru bir söylem değil. Aslında şu anda dünyanın ve ülkemizin geçirdiği süreç acaba beni kimse arar mı diye beklenecek bir sürecin olmadığını apaçık bir şekilde ortaya koyuyor. Bizler üstad Necip Fazıl’ın söylediği gibi kim var dendiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençliğiz. Her seçimde zaferlerden zafere koşturan bir liderin yanında olduğunuz ve onun başarılı olması için desteğinizle başarılarına sebep olduğunuz için ben hepinizi alkışlamak istiyorum“ diye konuştu.

 AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Birimi Başkanı İbrahim Derici yaklaşık 40 dakika süren ‘AK Parti Değerler Eğitimi’ sunumuyla gençlere AK Parti’nin diğer siyasi partilerden ayıran özelliklere değindi. Sunum sonunda gençlerin aklına takılan tüm sorulara cevap verilerek program tamamlandı.

 

ak parti ak parti grup toplantısı ak parti genel merkezi ak parti üyelik ak parti milletvekilleri seferihisar ak parti