Serter'den 30 Ağustos mesajı

TAKİP ET

Serter:"Ülkemizin sahip olduğu zafer tarihi bizim en büyük mirasımızdır"

İzmir Milletvekili Bedri Serter 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Serter,30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türkiye'nin kurtuluş tarihinin en önemli noktalarından olduğunu söyledi.

Serter açıklamasında "Tarihe altın harflerle yazılan bir kahramanlık destanı olan Büyük Taarruz'un ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin zaferle sonuçlandığı gün 30 Ağustos 1922. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün baş komutanlık ettiği Büyük Taarruz'un sonucunda işgal altındaki topraklarımızda düşmanı bütünüyle çıkardığımız bir destanın adı 30 Ağustos. Zaferimizin bayram” dedi. 

Serter, "Ülkemizin kurtuluş mücadelesini verenlerin kazandığı ve Cumhuriyetimizin temelini atan zaferler, yarınlara taşıdığımız miraslarımızdır. Bu mirası, nesilden nesile aktaracağız. Türkiye'nin yakın zamanda değişecek iktidarı da ülkeyi bu zaferlerin attığı temel ışığında aydınlığa taşıyacaktır.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Zafer'in 99.yılında başta Başkomutan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla minnetle anıyorum" diye konuştu. 
 

bedri serter bedri serter kimdir chp milletvekili